söndag 18 februari 2007

vi

Nu har vi tagit upp kampen i bloggdjungeln. Betrakta oss som djungeltrummor. Vi kommer att rapportera från en värld ni inte visste fanns. För att lära känna oss lite bättre kommer här en kort resumé av våra personligheter och pseudonymer.

Monica Zetterlund: den yngsta i familjen. blir ofta uppmärksammad för sitt docklika utseende och näpna uttryck. legitimation är ett måste för nattvimmel trots att alla dörrvakter faller som furor för denna donna.

Greta Garbo: gammal är äldst och så är fallet för den här damen. dam är ett uttryck som ter sig väl i detta sammanhang då hon har mer vett och etikett än magdalena ribbing någonsin kan anteckana i sin bok. spenderar sin tid i en av sveriges största garderober och sliter för ett mer välklätt samhälle. klackar är ett måste, och det finns många.

Ingrid Bergman: mellanbarnet, lika med lagom är bäst. hon är den som går in i speglar på filippa k och ber om ursäkt till sin egen spegelbild. kan det vara det hårda pluggandet som ställer till med tillfälliga sinnesförvirringar? känner sig besviken på medellängden på de svenska karlarna i samhället då hon ofta är ett huvud högre.

Inga kommentarer: